Ehdokasilta: Näkyvänä kuntavaaleihin

Tapahtuman kuva
17.11.2020, klo 17.00 - 20.00
13.10.2020, klo 08.00 - 8.11.2020, klo 23.59
Maarit Salminen, p. 045 3482181 tai maarit.salminen@kokoomusnaiset.fi
Tästä koulutuksesta saat itsestäsi irti paremman viestijän kuntavaaleihin!
Näkyvänä kuntavaaleihin -ehdoskasilta kouluttaa osallistujat selkämpään viestintään. Koulutuksessa tehdään ns. hissipuhe, jonka avulla saat viestisi nopeasti läpi niin somessa kuin toreilla.
Viestintä- ja esiintymiskoulutuksen pitää porilainen Porivointi.
Illan aikana suunnataan katseet ensi kevään kuntavaaleihin: ideoidaan omaa kampanjaa ja löydetään tapoja tehdä yhteistyötä niin naisyhdistyksien kuin samalla ehdokaslistalla olevien kanssa.
Illan päättää yhteinen loppurentoutus, jonka jälkeen lähdetään kotiin rauhallisin mutta innokkain mielin kohti kuntavaaleja.
Iltaan voi osallistua riippumatta oletko Kokoomusnaisten jäsen vai et. Osallistumismaksu 25€/henkilö. Maksu sisältää runsaan salaattibuffetin, kahvin, koulutukset ja materiaalit sekä loppurentoutuksen.
Tapahtumassa noudatetaan THL:n ohjeita: pidetään turvavälit, käytetään käsidesiä ja suosittelemme maskin käyttöä. Viestintäkoulutuksen aikana maskin käyttö pakollista, tarjoamme maskit.
Sitovat ilmoittautumiset 8.11. mennessä.

Satakunnan Kokoomus (Piiri), Satakunnan Kokoomusnaiset ry (Piiri KNAL)
Virkistyshotelli Yyteri
Iltaan voi osallistua riippumatta oletko Kokoomusnaisten jäsen vai et. Osallistumismaksu 25€/henkilö. Maksu sisältää runsaan salaattibuffetin, kahvin, koulutukset ja materiaalit sekä loppurentoutuksen. Osallistumismaksu laskutetaan osallistujilta ennen tapahtumaa.