PIZZAA JA POLITIIKKAA PIRKKALASSA FEAT. MARKO JARVA

Tapahtuman kuva
11.5.2024, klo 15.30 - 17.30
Arttu Vuori
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan pizzaa ja keskustelemaan politiikasta hyvään seuraan!

Nyt sinulla on erittäin hieno mahdollisuus tulla keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, niin Pirkkalassa, Suomessa, kuin maailmalla. Samalla pääset herkuttelemaan maksuttomasti pizzaa ja muita tarjoiluja. Paikalla sinun kanssasi keskustelemassa Pirkkalan pormestari Marko Jarva sekä muita Pirkkalan Kokoomuksen päättäjiä. Tätä et halua missata!

MITÄ? Pizzaa & politiikkaa Pirkkalassa
MISSÄ? Pirkkalan Tiima-talo, Viistokuja 3, 33960 Pirkkala
MILLOIN? Lauantaina 11.5.2024 kello 15.30 alkaen
KENELLE? Nuorille ja nuorenmielisille!
MITÄ MAKSAA? Ei mitään! Tarjolla ilmaiseksi purtavaa!

Tapahtumalla on nollatoleranssi kaikelle syrjinnälle ja häirinnälle. Tapahtumassa noudatetaan Kokoomusnuorten turvallisemman tilan periaatteita. Tutustuthan niihin tarkemmin ennen tapahtumalle osallistumista: https://www.kokoomusnuoret.fi/yhdenvertaisuus-kokoomusnuorissa/

Tavoitteena on luoda tunnelma, jossa ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa ja oleskella ilman paineita. Jokaisen osallistujan olisi hyvä tuntea keinot, joilla aggressiiviseen ja häiritsevään käytökseen voidaan puuttua, jos sellaista esiintyy. Jos puuttuminen tuntuu vaikealta, pyydä kaveria tai järjestäjää avuksi. Muista, että voit omalla toiminnallasi vaikuttaa positiivisesti kaikkien hyvinvointiin ja turvallisuuteen toiminnassa ja tapahtumilla.

Tapahtuman yhdenvertaisuustarkkailijoina ja häirintäyhdyshenkilöinä toimivat Arttu Vuori ja Paul Pellas.

Tampereen Seudun Kokoomusnuoret ry
Pirkkalan Tiima-talo