Maanantaimarkkinat

Tapahtuman kuva
6.5.2024, klo 09.00 - 14.00
Arttu Vuori
Tervetuloa Hämeenpuiston maanantaimarkkinoille 5.6.2024 kello 9-14! Tampereen Seudun Kokoomusnuoret pitävät Kokoomuksen telttaa pystyssä.

Maanantaimarkkinoilla pääset keskustelemaan kokoomuslaisten kanssa sekä kuulemaan ajankohtaisia asioita Tampereen kaupunkipolitiikasta. Tästä et halua jäädä ulkopuolelle, joten nyt on oikea aika suunnata kohti Maanantaimarkkinoita!

❓Mitä? Maanantaimarkkinat
📍Missä? Hämeenpuisto
🕔Milloin? Maanantaina 6.5.2024 kello 9-14
💰Mitä maksaa? Ei mitään!

Kaikessa Tampereen Seudun Kokoomusnuorten toiminnassa on nollatoleranssi kaikelle syrjinnälle ja häirinnälle. Toiminnassa noudatetaan Kokoomusnuorten turvallisemman tilan periaatteita. Tutustuthan niihin tarkemmin ennen tapahtumalle osallistumista: https://www.kokoomusnuoret.fi/yhdenvertaisuus-kokoomusnuorissa/

Tavoitteena on luoda tunnelma, jossa ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa ja oleskella ilman paineita. Jokaisen osallistujan olisi hyvä tuntea keinot, joilla aggressiiviseen ja häiritsevään käytökseen voidaan puuttua, jos sellaista esiintyy. Jos puuttuminen tuntuu vaikealta, pyydä kaveria tai järjestäjää avuksi. Muista, että voit omalla toiminnallasi vaikuttaa positiivisesti kaikkien hyvinvointiin ja turvallisuuteen toiminnassa ja tapahtumilla.Tapahtuman yhdenvertaisuustarkkailijoina ja häirintäyhdyshenkilöinä toimivat Arttu Vuori ja Paul Pellas.

Tampereen Seudun Kokoomusnuoret ry