Luottamustehtävät haltuun

Tapahtuman kuva
12.11.2022, klo 09.00 - 16.30
5.9.2022, klo 00.00 - 4.11.2022, klo 00.00
Annika Kokko, annika.kokko@kansio.fi

Luottamustehtävät haltuun on alueellisille (hyvinvointialueet) kokoomusvaikuttajille suunnattu perustietopaketti.

Koulutuksessa tutustutaan hallintosääntöön ja sen vaikutukseen  päätöksenteossa, perehdytään kokoustekniikkaan, henkilökohtaisiin sekä ryhmän vaikuttamiskeinoihin sekä -taitoihin. Lisäksi tutustutaan puolueen tavoitteisiin hyvinvointialueiden toiminnassa sekä luottamushenkilöiden toimintaan kokoomuskentässä.

Koulutuksessa saa perustiedot ja -taidot oman luottamustehtävän hoitamiseksi niin aluevaltuustossa kuin muissa hyvinvointialueen luottamustehtävissä.

Kohderyhmä
Kohderyhmä niin valtuutetut, varavaltuutetut kuin muihin luottamustehtäviin valitut tai valittavat tai ehdokkaana olleet, joita aihe kiinnostaa.

Aikataulu
Seuraava koulutus järjestetään 12.11.2022 Hämeenlinnassa hotelli Vaakunassa. 

Ohjelma
9.00-10.00 ilmoittautuminen ja kahvi
10.00-13.00  kokoomuslaiset tavoitteet hyvinvointialueiden toiminnassa, hallintosäännön merkitys ja vaikuttavuus, hyvinvointialueen luottamushenkilöiden toiminta sekä yhteistyö alueen muiden kokoomustoimijoiden kanssa.
13.00-14.00 lounas
14.00-16.00 kokouksessa vaikuttaminen (kokoustekniikka) sekä puheenjohtajan/johtajiston rooli työskentelysssä
16.00 palaute ja päätössanat

Osallistumismaksu
Koulutus on maksuton. Ilmoittautuminen on kuitenkin sitova (Peruutusehdot).


Jos osallistuja peruuttaa osallistumisensa maksuttomaan tilaisuuteen myöhemmin kuin viisi päivää ennen tilaisuuden alkua tai jättää kokonaan saapumatta, peritään 50 euron maksu.
Kansallinen Kokoomus r.p., Hämeen Kokoomus (Piiri), Kaakkois-Suomen Kokoomus (Piiri), Kainuun Kokoomus (Piiri), Keski-Suomen Kokoomus (Piiri), Lapin Kokoomus (Piiri), Pirkanmaan Kokoomus (Piiri), Pohjanmaan Kokoomus (Piiri), Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus (Piiri), Satakunnan Kokoomus (Piiri), Savo-Karjalan Kokoomus (Piiri), Uudenmaan Kokoomus (Piiri), Varsinais-Suomen Kokoomus (Piiri), Helsingin Kokoomus (Piiri), Kansio
Hotelli Vaakuna, Hämeenlinna