Sääntömääräinen kevätkokous

Tapahtuman kuva
25.4.2021, klo 13.00 - 15.00
Evilla Lumme, evilla.lumme@kokoomus.fi tai 050 377 2236

Tervetuloa Lapin Kokoomusnaiset ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen sunnuntaina 25.4. klo 13 alkaen. Kokous järjestetään etäkokokouksena Google Meet-sovelluksen avulla. Tarvittaessa käytössä on myös sähköinen äänestysjärjestelmä Opavote.


Laki väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, osuuskuntalaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista covid-19-epidemian leviämisen rajoittamiseksi mahdollistaa sääntömääräisten kokousten järjestämisen etäyhteyttä käyttäen, vaikka säännöt eivät tätä sallisi ja yhdistyksellä ei ole päätettyä äänestys- ja vaalijärjestystä. 


Poikkeusolojen takia kokoukseen edellytetään ennakkoilmoittautumista. Kokoukseen tulee ilmoittautua ennakkoon torstaihin 22.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen evilla.lumme@kokoomus.fi. Mikäli osallistut kokoukseen äänivaltaisena kokousedustajana, toimitathan ilmoittautumisen yhteydessä valtakirjan kokoukseen.


Kokoukseen ei ole mahdollista osallistua ilman määräaikaan tehtyä ennakkoilmoittautumista. Linkki etäkokoukseen toimitetaan ainoastaan kokoukseen ilmoittautuneille henkilöille.



Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset kevätkokousasiat.

 

Lisätiedot:
puheenjohtaja Jaana Kostiainen
jaana.kostiainen@hotmail.com, +358 45 6471913
järjestösihteeri Evilla Lumme
evilla.lumme@kokoomus.fi, +358 50 3772236

Lapin Kokoomusnaiset ry (Piiri KNAL)
Google Meet