Kokoomuksen Turun Aluejärjestön ylimääräinen kokous

28.1.2021, klo 18.00 - 19.30
alvar.euro@kokoomus.fi

Kokoomuksen Turun aluejärjestön ylimääräinen kokous järjestetään 28.1. klo 18.00 alkaen etäyhteyttä käyttäen. Kokous järjestetään Teams-alustalla. Kokouksessa käsitellään pormestariehdokkaan asettamista.

Niillä äänivaltaisille kokousedustajilla, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää etäyhteyttä, on varattu Varsinais-Suomen Kokoomuksen toimistolta (Uudenmaankatu 19a) muutama paikka kokoukseen osallistumiseen. Ilmoitathan asiasta mahdollisimman pian, kuitenkin ilmoittautumisajan loppuun mennessä.

Kokoukseen ilmoittaudutaan etukäteen ja tämä koskee niin äänivaltaisia kokousedustajia kuin puhe- ja läsnäolo-oikeutta pyytäviä. Äänivaltaisten edustajien Ilmoittautuminen tulee tehdä sunnuntaihin 24. tammikuuta mennessä sähköisen ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittautuminen kokoukseen tapahtuu ilmoittautumislomakkeen kautta. Yhdistyksen puheenjohtaja tai sihteeri ilmoittaa  yhdistyksensä äänivaltaiset  kokousedustajat aluejärjestön kokoukseen sunnuntaihin 24.1.2021 mennessä alla olevan lomakkeen täyttämällä. Tarkistattehan äänivaltaisen kokousedustajan jäsenyyden voimassaolon.

Äänestysjärjestelmää on mahdollista testata etukäteen 25.1.-27.1. välisenä aikana. Kokeilettehan hyvissä ajoin järjestelmään sisään pääsemistä sekä äänestysjärjestelmän toimivuutta.

Äänivaltaiset: https://www.lyyti.fi/questions/fc307ad7b2

Jokaisen kokoukseen tulevan on ilmoittauduttava etukäteen. Puhe- ja läsnäolo-oikeutetut kokoukseen osallistujat ilmoittautuvat alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen tulee tehdä keskiviikkoon 27.1. klo 12 mennessä.

PLO:t: https://www.lyyti.fi/questions/f7b6b4796a

Allekirjoitettu valtakirja toimitetaan tarkistusta varten sunnuntaihin 24.1.2021 mennessä sähköpostilla tai tekstiviestinä skannattuna/ottamalla valokuva yhteystietoihin krista.lahtinen@kokoomus.fi / 050 421 0664. Valtakirja löytyy viestin liitteistä.

 

Turussa 19.1.2021

 

Sini Häkkinen                                                                                    Alvar Euro

Puheenjohtaja, Kokoomuksen                                                      Poliittinen sihteeri, Kokoomuksen

Turun Aluejärjestö                                                                           Turun Aluejärjestö


Turun Kokoomus ry (KJ)