Kehtaamisilta

27.10.2020, klo 18.00 - 19.15
21.10.2020, klo 09.00 - 26.10.2020, klo 21.00
saara.mattero@gmail.com
Tuntuuko, että työelämässä ja harrastustoiminnassa jää helposti liian kiltin tytön rooliin? Oletko aina se tyyppi, joka vastaa pyyntöihin kyllä, muttei halua – kehtaa – pyytää koskaan itse tai itselleen? Eipä hätää, et ole yksin.
 
Webinaarimuotoisessa kehtaamisillassa kuulet menestyneiltä naisilta, miten kehdata enemmän ja miksi se kannattaa. Ennen kaikkea pääset myös verkostoitumaan samanhenkisten naisten kanssa ja luomaan suhteita, jotka kannattelevat toivottavasti jatkossakin.
 
Mukana alustamassa keskustelua omalla puheenvuorollaan on Kokoomuksen entinen sosiaali- ja terveysministeri, kansanedustaja sekä puoluesihteeri Maija Perho.
 
Kokoomuksen Hyvät Siskot on vuonna 2019 perustettu Kokoomuksen Naisten liiton paikallisyhdistys, joka tähtää naisten poliittisen osaamisen voimaannuttamiseen, kampanjakyvykkyyksien vahvistamiseen sekä verkostoitumiseen.
Turun Samppalinnan Kokoomusnaisten toiminnan keskiössä on arvoperustaisen poliittisen toiminnan vahvistaminen erityisesti työikäisiä naisia koskevissa aihepiireissä.
 
Osalistumislinkin saat sähköpostilla viimeistään maanantaina 26.10.

Helsingin Kokoomus (Piiri), Kokoomuksen Hyvät Siskot ry