Seniorifoorumin etätapaaminen

Tapahtuman kuva
29.10.2020, klo 17.00 - 19.00

Verkostomme järjestää etätapaamisen Microsoft Teamsin välityksellä torstaina 29.10.2020 klo 17 alkaen.

Tilaisuudessa tervehdyksen pitää puolueen puheenjohtaja Petteri Orpo. Lisäksi hän kertoo kokoomuksen uudesta tavoiteohjelmasta. Mukana keskustelemassa ovat myös seniorifoorumin puheenjohtajisto, kansanedustaja Sari Sarkomaa ja ministeri Helena Pesola. Tule mukaan kuulemaan poliittinen tilannekatsaus eduskunnasta, osallistumaan keskusteluun ja esittämään kysymyksiä vaikkapa kotisohvaltasi. 

Ilmoittaudu mukaan ma 26.10 klo 12 mennessä täältä: https://forms.gle/B4FJiZWNGuZe11DV8. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lähettää jo etukäteen kysymyksiä halutessasi. Osallistuminen onnistuu joko tietokoneella tai puhelimella soittaen. Tarkemmat ohjeet osallistumisesta sekä Microsoft Teamsin käytöstä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.


Osallistumisohjeet lyhyesti:

Teams-kokoukseen voi osallistua joko tietokoneella tai puhelimella. Mikäli käytät tietokonetta, tarvitset vain toimivan internet-yhteyden ja voit liittyä kokoukseen suoraan selaimen kautta sähköpostiisi tulevan linkin kautta. Jos haluat osallistua älypuhelimella tai tabletilla, on sinun asennettava ensin Microsoft Teams -sovellus laitteellesi. Sovellus löytyy puhelimien sovelluskaupasta. Kun sovellus on asennettu, voit liittyä kokoukseen sähköpostissasi olevan linkin kautta.

Jos sinulla on kysyttävää osallistumisesta, voit ottaa yhteyttä Sari Sarkomaan avustajaan sina.nordman@eduskunta.fi.

Mikäli et ole vielä verkostomme jäsen, voit liittyä verkostomme jäseneksi seuraavalla tavalla:

Seniorifoorumiin liittyminen tapahtuu kirjautumalla kokoomuksen jäsensivuille, valitse yläpalkista jäsen- ja yhdistystiedot ja sen alta omat jäsentiedot. Paina “muokkaa” ja vieritä sivua alas, kunnes löydät verkostot. Valitse oman mielenkiintosi mukaiset verkostot ja tallenna tiedot. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Sari Sarkomaa, Senioriverkoston puheenjohtaja
Helena Pesola, Senioriverkoston varapuheenjohtaja



Helsingin Kokoomus (Piiri)
Microsoft Teams